Semmosta se on 😯

Semmosta se elĂ€mĂ€ on… joskus sattuu ja tapahtuu ja sitten sattuu. MinĂ€ olin eilen laittamassa kenkiĂ€ jalkaan, kun eteisessĂ€ni oleva ”kenkienlaittotuoli” pÀÀtti sanoa yhteistyön irti. Tuoli petti ja sitten mentiin alas ja kunnolla. (”EthĂ€n sĂ€ tee mitÀÀn puolinaisesti” tossa jo joku sanoikin kommenttina asiasta) Otin vastaan vasemmalla kĂ€dellĂ€ ja nyt ranne on sanonut yhteistyön irti. Toivon mukaan se on vaan venĂ€hdys, mutta himskatin kipeĂ€ se ainaskin on. SelkĂ€ kiukutteli oitis. VĂ€hĂ€n ihmettelin, miksi. Myöhemmin illalla olin menossa wc:n ja ihmettelin, miksi ovi ei aukea. No, eihĂ€n se auennut, kun eteisessĂ€ oleva lipasto oli kaatumiseni seurauksena siirtynyt wc:n oven eteen. TĂ€mĂ€ selitti sitten syyn selĂ€n kipuiluun, sillĂ€ olin lyönyt selkĂ€ni lipastoon. Pakko todeta, ettĂ€ onneksi en löynyt pÀÀtĂ€ lipaston kulmaan (olis ollu kohdilla), sillĂ€ siitĂ€ ei ois ilman lÀÀkĂ€riĂ€ selvinnyt. VielĂ€ jalka oli jotenkin pahasti ja se on kipuillut vuorokauden. Ei, en ole mennyt lÀÀkĂ€riin. Valittavat niin usein ihmisten tulevan liiankin herkĂ€sti vastaanotolle. Syön kipulÀÀkettĂ€ ja toivon, ettĂ€ rauhottumalla tekemisissĂ€ ja liikkumisissa, tilanne rauhottuu. Jos ens viikolla vielĂ€ on vaikeaa, sitten on varmaan mentĂ€vĂ€ lÀÀkĂ€riĂ€ moikkaamaan.
TĂ€llĂ€ kertaa ei sitten ollut kyse omasta koheltamisesta tai kompuroinnista, vaan huonekalun hajoamisesta. No, johan se kolmisenkymmentĂ€ vuotta olikin minua palvellut. TĂ€stĂ€ mennÀÀn taas eteenpĂ€in, eikĂ€ luovuteta! 👍

2 vastausta artikkeliin “Semmosta se on 😯

  1. Huh, kyllÀpÀ oli melkoinen sattuma. Onneksi et todellakaan lyönyt pÀÀtÀsi senkin kulmaan.
    Toivottavasti kivut ovat helpottaneet!

    Liked by 1 henkilö

    1. Suurimmat kivut ovat helpottaneet, mutta erityisesti ranne aristaa yhÀ aikalailla.Onhan se ymmÀrrettÀvÀÀ, kun koko painolla sen pÀÀlle kaaduin. Mutta, tÀstÀ(kin) selvitÀÀn!

      TykkÀÀ

Kommentointi on suljettu.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close